Hosted Exchange

Det finns en kostnadseffektiv och enkel lösning för företag i liten och medelstor skala, Hosted Exchange från Strongbox. Hosted Exchange via Strongbox är en e-postlösning skräddarsydd efter era behov och önskemål.
Microsoft Hosted Exchange från Strongbox är en lösning för er och er exchange server, framtagen för att hjälpa små och medelstora företag till en effektiv e-posthantering. Med Hosted Exchange från Strongbox kan ni slappna av och låta driften av er exchange server skötas av kunnig och erfaren personal och ni kan fokusera helt på er kärnverksamhet.
I Microsoft Hosted Exchange 2010 från Strongbox får ni alla de fördelar och funktioner som redan finns inbyggt i e-postsystemet. Enda skillnaden är att ni med Hosted Exchange från Strongbox helt och hållet slipper kostsamma investeringar i infrastruktur, övervakning, kunskap, extra bemanning, mjukvara, hårdvara, underhåll och licenser. Strongbox är en hostingleverantör som med vara och kunskap sköter driften av er exchange server.

Enkelt med Microsoft Hosted Exchange från Strongbox
Microsoft Hosted Exchange från Strongbox är en smart tjänst som innebär att ni helt outsourcar driften av er exchange server. Strongbox tar då det fulla ansvaret för att tjänsten fungerar felfritt, er exchange server underhålls, uppdateras med den senaste programvaran och övervakas dygnet runt. Outsourcing av er exchange server innebär att ni slipper investera i egen exchange server och allt vad det innebär med infrastruktur, lokal, kyla, övervakning, licenser, mjukvara och hårdvara samt extra bemanning och kunskap.

Med program som MAPI och ActiveSync kan ni vara tillgängliga dygnet runt tack vare Hosted Exchange från Strongbox. Med en handhållen enhet, mobiltelefon eller en laptop kan ni vara uppkopplade mot samma exchange server oavsett vart ni än befinner er. Redigera, skicka och ta emot mail, håll inkorgen och kalendern synkroniserad och var anträffbar i sommarstugan, hemma på tåget eller på kontoret.

Ett företag är inte starkare än sin svagaste länk och onödiga investeringar kan slå hårt på företagets ekonomi. Att på egen hand sköta driften av sin exchange server är kostsamt och kräver kunskap såväl som extra bemanning. Företaget måste investera i infrastruktur och allt som hör till en server och som krävs för att hålla driften igång. Med Hosted Exchange från Strongbox slipper ni alla dyra och onödiga investeringar och ni kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet. Strongbox har mångårig erfarenhet av server hosting och er exchange server ligger i goda händer. Outsourca driften av er exchange server till Strongbox och ni effektiviserar ert företags e-postdrift.


 

 

 

 

 

 HEM