Rätt typ av restaurangmöbler

Har du någonsin funderat på hur andra inreder sina restauranger? En del har smarta lösningar och inbjudanden miljöer medan andra verkar ha satsat på att bara få in så mycket folk som möjligt. Att driva en restaurang baseras på att få så många kunder som möjligt. Men om man låter dem sitta obekvämt och trångt så lär de inte återkomma. Det är bättre att satsa på att ha en inbjudande miljö, bekväma sittplatser och god mat så att de ständigt återkommer.
Restaurangmöbler ska fylla flera funktioner. De får gärna vara snygga att se på men samtidigt är det bra att de även är bekväma att sitta i samt praktiska för både personal och gäster. Otympliga möbler som inte går att flytta är inte att rekommendera. Då kan inte personalen städa ordentligt så väl som att gästen blir tvingad att sitta still.
En inbjudande miljö är en av alla de saker som en gäst ser först utöver en entré och skyltning. Dessa tre saker ska därför få mycket fokus. Det gäller att locka in gäster och sedan få dem att stanna samt återkomma. Maten som serveras kan vara en god anledning till detta men är miljön för övrigt av sämre kvalitet så riskerar man att förlora kunder. Man vill att gästerna ska trivas och att de ska komma åter om och om igen.
Se till att ha ett bra helhetskoncept, från entré till inredning med restaurangmöbler till en bra meny. Se till att ha bra ljus och ljud i lokalen som kan samverka med inredningen i övrigt.
Titta in till oss på AZ Design för mer tips om möblering, eller vår blogg.

 

 

 HEM