Stängsel

Om du är på jakt efter stängsel, för trädgården, för att stängsla in djur eller för att hägna in ett industriområde, så ska du vända till TransNaval. Detta företag har varit i stängselbranschen sedan 1980-talet. 2014 var året som de förvärvade Vinslövs Stängselfabrik, grundat redan 1929. Det gör att TransNaval nu är det äldsta stängselföretaget i Sverige. Hos detta företag hittar du stängsel och skydd för både djur och natur, men även för vägar, industri-, bostad- och villaområden. Här finns egenutvecklade produkter samt även importerade produkter. TransNaval verkar främst som grossister till olika järnhandlare så väl som fackhandeln. De är även grossister till skogsentreprenörer, byggföretag, kommunala och statliga verk och företag. Hos detta företag kan kunder få speciallösningar och produkter som monteras och tillverkas på plats om man vill.

Stort utbud av produkter

TransNaval har ett stort utbud av olika stängseltyper. En produkt som är en storsäljare är villastängsel. Det finns en mängd olika anledningar till att sätta upp ett stängsel kring sin tomt. Många gånger är det för att barn eller djur inte ska ta sig ut och hamna mitt i vägen. Men det kan även vara för att man vill markera sin tomtgräns. Det som är så bra med villastängsel är att de kommer i en mängd olika varianter och utseenden.

En annan variant av stängsel som finns hos detta företag är olika typer av djurstängsel. Det kan vara så att du har behov av att hägna in ett område för en viss djurras, men det kan även vara så att du har behov av att stänga vilda djur ute med hjälp av viltstängsel. När det kommer till att göra djurhägnader så krävs det olika typer av stängsel beroende på vad det är för djur du vill stängsla in. Hos TransNaval hittar du fårstängsel, viltstängsel, hägnnät, hönsnät, sexkantsnät, samt elstängsel. Du hittar även alla typer av tillbehör som kan komma att behövas för att sätta upp ditt nya stängsel.

Om du vill bygga en hundgård, så har du kommit rätt, för här finns det produkter för det med. Med hjälp av dessa produkter kan du bygga olika sorters hundgårdar som passar dig och din hund så väl som att de är utformade efter Jordbruksverkets regler. I sortimentet finns fasta hundgårdssektioner, flätverksnät, svetsat nät, vridknutsnät och även hundkojor.

För större företag och industrier, finns det bullerplank så väl som industristängsel. Just industristängsel kommer i flera olika säkerhetsklasser.

 

 

 

 

 

 HEM