Stolar

Mer handel sker online än någonsin och fler fysiska affärer flyttar ut i gallerior eller så kallade shoppingcenter och lämnar plats i centrum för ett ännu större utbud av caféer och restauranger än aldrig förr. Och aldrig förr har så många sittplatser erbjudits åt den som vill gå en promenad på stan eller så många lokaler erbjudits för den som vill ge sitt ut på en fika. Många som är "on the go" väljer gärna att pausa och sitta ner i någon av alla restaurangstolar en stund ifall det är ett mysigt ställe.

Konsekvensen av det är ett stort utbud av pubar konditorier restauranger med mera som för att locka in kunder i värmen eller för den delen sina uteplatser skyltar med designade barstolar vid bardisken eller pastellfärgade karmstolar under markisen för att avnjuta en drink i sommarvärmen.

Med loungestolar, rottingmöbler och barpallar välkomnas den trötta fotvandraren in för att pausa i vardagsstressen och den stressiga innerstaden har plötsligt blivit en oas för fikasugna och whiskeykännare dit karavaner av nöjessugna vallfärdar bort från den stressiga tillvaron som förut fanns att finna just i stadskärnorna.
 

 

 

 

 

 HEM